DACHSER nabízí volné skladové prostory v Týništi nad Orlicí

Hledáte volné skladové prostory a spolehlivého logistického partnera? DACHSER Czech Republic nabízí volné skladovací kapacity v moderním multi-user skladu v Týništi nad Orlicí nedaleko Hradce Králové. K dispozici je od 1. 1. 2024 až 8 000 volných paletových míst.

Společnost DACHSER vám ve svých skladech nabízí služby kontraktní logistiky, pro které je charakteristická provázanost skladování, přepravní sítě a služeb s přidanou hodnotou dle požadavků zákazníka, jako je etiketování, speciální balení, ale i drobná předmontáž a další. Stejně jako v ostatních provozovnách společnosti DACHSER je ve skladu v Týništi nad Orlicí využíván vlastní skladový systém (WMS), který je kompatibilní se systémy našich zákazníků a partnerů.

Sklad společnosti DACHSER o velikosti 8 000 m2 se nachází v Panattoni Parku Týniště nad Orlicí a je postaven podle nejnovějších standardů s důrazem na environmentální udržitelnost budovy. Ve skladu jsou instalovány nejmodernější skladové technologie a využívá se manipulační techniky na lithium-iontové baterie. Integrovaná logistická řešení, globální dosah a mnoho let zkušeností tvoří rámec pro váš dodavatelský řetězec. Takové komplexní služby kontraktní logistiky nám pak umožňují nabídnout logistická řešení na míru pro velké a střední průmyslové a obchodní společnosti.

Služby kontraktní logistiky:

  • Skladování
  • Skladový management
  • Správa položek
  • Inventura
  • Projektové poradenství
  • Služby s přidanou hodnotou
  • Kompletní distribuční logistika

Jsme tu pro vás na nejdůležitějších nákupních i prodejních trzích. Využijte jedinečné know-how našich odborníků, naše komplexní portfolio služeb a získejte spolehlivé logistické řešení.

Pro nezávaznou poptávku kontaktujte našeho specialistu kontraktní logistiky:

DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Tereza Valentova