Nové číslo DACHSER magazínu je tady!

Odborníci odhadují, že digitální konektivita dosáhne 400 bilionů gigabajtů objemu dat již v roce 2030. Ať už se to stane nebo ne, jedna věc je jistá: shromažďování a zpracování dat stále více určuje a mění způsob, jakým žijeme a pracujeme. A ještě jedna věc je nesporná: zodpovědné zacházení s daty usnadňuje život a nabízí mnoho příležitostí. Zejména v logistice.

DACHSER magazine 2/2023

„Programování budoucnosti“ je název rozhovoru s CEO skupiny DACHSER Burkhardem Elingem a CDO Stefanem Hohmem. Odpovídají na zajímavé otázky o tom, jak digitalizace pomáhá lidem v logistice, podporuje procesy, zlepšuje konektivitu a v konečném důsledku přispívá k udržitelnému úspěchu našich zákazníků. Podrobnosti najdete na straně 7.

Digitalizace také utváří módní svět. Ale v logistice je vždy důležitá i fyzická doprava a skladování přizpůsobené na míru našim zákazníkům. Koneckonců, oděvy by se měly dostat do regálů a k prodejcům nejen včas, ale také bez záhybů a nepomačkané. Naši specialisté z oborového řešení DACHSER Fashion Logistics přišli s řešením šitým na míru tomuto sektoru. Jaké to je řešení, zjistíte na straně 18.

A když už mluvíme o provozní dokonalosti, DACHSER vyvinul svůj vlastní software pro optimální plánování množství přeprav na poslední míli v DACHSER evropské síti a sdílejí všechny důležité informace se zákazníky. Počínaje stranou 24 náš reportérský tým popisuje jejich brzkou ranní návštěvu logistického centra DACHSER  v německém Augsburgu a sdílí své první dojmy z používání nástroje Short Distance Planning pro plánování tras na krátké vzdálenosti.

Vazba mezi současností a budoucností je zvláště patrná v asijsko-pacifickém regionu. DACHSER magazín, počínaje stranou 32, podrobně pojednává o vývoji jednoho z nejdynamičtějších ekonomických regionů světa. Pro DACHSER a naše zákazníky to znamená růst s příležitostmi.

Váš DACHSER magazín

Tyto a mnoho dalších příběhů najdete v tomto letním čísle. Doufáme, že se vám nové číslo DACHSER magazínu bude líbit.

Můžete si také prohlédnout předchozí čísla časopisu DACHSER.

DACHSER magazine 2/2023 – anglická verze PDF (7,37 MB)
DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova