DACHSER Šanghaj získal certifikaci CEIV Pharma

Mezinárodní logistický provider DACHSER obdržel pro svoji pobočku DACHSER Šanghaj a svoji kancelář na Mezinárodním letišti Šanghaj certifikaci CEIV Pharma od mezinárodní asociace IATA. Společnost tím dále rozšiřuje služby své logistické sítě pro zákazníky ze segmentu Life Science & Healthcare.

DACHSER rozšiřuje služby své logistické sítě v segmentu Life Science & Healthcare

DACHSER Šanghaj získal certifikaci CEIV Pharma (Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics) od asociace IATA (The International Air Transport Association) po úspěšném auditu procesů, který proběhl zcela hladce navzdory náročnějším podmínkám v důsledku pandemie onemocnění COVID-19. Certifikace CEIV Pharma zaručuje, že infrastruktura, vybavení a procesy odpovídají standardům a nařízením, která očekávají zákazníci z farmaceutického průmyslu. „Robustní a spolehlivá logistická síť se ve světle současné situace ukázala pro výrobky segmentu Life Science & Healthcare jako rozhodující,” říká Christoph Honermann, Department Head Life Science & Healthcare Logistics skupiny DACHSER. Díky této certifikaci je DACHSER Šanghaj jedna z mála logistických společností v regionu, kterou IATA schválila pro přepravy časově citlivých produktů s kontrolovaným teplotním režimem.

Globální certifikace podle nejvyšších standardů

V posledních letech se DACHSER v reakci na rostoucí globální poptávku věnoval v rámci své logistické sítě rozšiřování služeb pro Life Science & Healthcare. V roce 2018 získala společnost DACHSER první certifikaci CEIV Pharma pro svou pobočku v německém Frankfurtu nad Mohanem, následovanou v roce 2019 pobočkou v Atlantě v USA a pobočkami v Bombaji a Hyderábádu v Indii.

„Certifikace CEIV Pharma ukazuje, že DACHSER splňuje nejvyšší standardy v oblasti Life Science & Healthcare,“ uvádí Christoph Honermann, a doplňuje, „osvědčuje nejvyšší standardy služeb a kvality prostřednictvím jednotných procesů a vyhovující sítě. Naši zákazníci pak těží z bezpečných, kvalitních a efektivních služeb letecké nákladní dopravy.“

DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova