Nové číslo DACHSER magazínu je tady!

Není zrovna obvyklé, aby se logistická témata objevovala v denním a ekonomickém tisku tak často jako v posledních několika měsících. Globální ekonomika se vzpamatovává z pandemického šoku a na mnoha místech výroba opět běží na plné obrátky. Zdá se však, že zprávy o nedostatku surovin a produktů, nedostatečném počtu kontejnerů a palet, nedostatku řidičů a omezeném nákladním prostoru v pozemní, námořní a letecké dopravě však toto oživení tlumí.

DACHSER magazine 03/21

V tomto čísle časopisu DACHSER se na současnou situaci podíváme blíže. Narušila pandemie synchronizaci globálních dodavatelských řetězců? Co bude dál s globalizací a celosvětovou logistikou? Přejděte na stranu 6 a přečtěte si o aktuálním vývoji a o tom, jak na něj DACHSER reaguje.

Stabilní dodavatelské řetězce lze zajistit díky pevně propojeným sítím a chytrým řešením - tento přístup je patrný také ve spolupráci se společností Klebchemie, inovativní středně velkou společností se sídlem poblíž německého Karlsruhe. Se svou značkou lepidel Kleiberit zajišťuje trvalé vazby a své zákazníky má v celé řadě průmyslových odvětví po celém světě. Pobočka společnosti DACHSER v Malschi poskytuje společnosti Klebchemie komplexní podporu pro hladkou interní a distribuční logistiku. Přejděte na stranu 16 a zjistěte, jak do příběhu zapadá nejmodernější sklad nebezpečných materiálů společnosti DACHSER, který byl dokončen v roce 2019.

A na straně 24 začíná článek o našich službách pro renomovaného specialistu na čištění - společnost Nilfisk. Společně s DACHSEREM společnost reorganizovala svou evropskou logistiku a nyní těží z efektivních procesů a optimálních přepravních časů.

Váš DACHSER magazín

Jako obvykle nabízejí stránky našeho časopisu aktuální výzvy, trendy a logistická řešení na míru a další zajímavosti ze světa inteligentní logistiky. Doufáme, že vás čtení nového čísla časopisu společnosti DACHSER pobaví i inspiruje. Stáhněte si DACHSER magazín v souboru PDF.

DACHSER magazine 03/21 - anglická verze PDF (7,38 MB)
DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova