DACHSER si udržuje silnou pozici v evropském žebříčku TOP 100

V nejnovější studii “TOP 100 in European Transport and Logistics Services 2021/2022” německého Fraunhoferova Centra pro aplikovaný výzkum a služby dodavatelského řetězce (SCS) dosáhl mezinárodní logistický provider DACHSER ve svých relevantních kategoriích opět na skvělé příčky.

DACHSER se opět dobře umístil v nové evropské studii TOP 100

V segmentu Všeobecné LTL přepravy (LTL – Less-than-Truckload) se DACHSER umístil na druhém místě, v segmentu Všeobecné FTL přepravy (FTL – Full-Truckload) na místě devátém. V obou segmentech se ve srovnání s předchozí studií European Top 100 zveřejněnou před dvěma lety pozice společnosti DACHSER nezměnila. V segmentu Speciální služby pozemních přeprav, který zahrnuje specifické přepravy a logistické služby pro potravinářský průmysl a automotive sektor a také cisternové a silo přepravy, se DACHSER posunul ze sedmého na páté místo. Při pohledu čistě na logistické providery s tržbami v přepravě potravin je nyní DACHSER na třetím místě.

V letošním roce poprvé Fraunhoferovo centrum SCS zveřejnilo kombinovaný seznam pro evropský segment leteckých a námořních přeprav. Desáté místo v tomto prvním kombinovaném seznamu řadí DACHSER mezi přední evropské poskytovatele leteckých a námořních přeprav.

DACHSER zaujal 15. místo v celkovém hodnocení všech logistických společností v Evropě, které zahrnuje i poskytovatele kurýrních, expresních a balíkových služeb, poštovní společnosti, spedice a další. Avšak ve srovnání s přímou konkurencí a jejich prodeji ve výše uvedených segmentech se DACHSER umístil na sedmém místě v Evropě.

Nejpodrobnější a nejprodávanější studie logistického trhu

Na konci každého roku poskytuje studie TOP 100 klíčové ukazatele o objemech trhu, segmentech a žebříčky prodejů u největších poskytovatelů buď v Německu nebo v Evropě. Jedná se o nejpodrobnější a nejprodávanější studii německého a evropského logistického trhu. Studie TOP 100 německého logistického trhu bude zveřejněna opět na konci roku 2022.

DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova