Nové číslo DACHSER magazínu je tady!

Nikdo nedokáže předvídat budoucnost – ani politici, ani vědci, ani ekonomové. Neznamená to však, že bychom měli vzdát neustálé vyhodnocování současné situace, sledování trendů a odvozování budoucích důsledků. K tomu je zapotřebí, abychom se pozorně dívali, pokládali otázky a především naslouchali. Může to znít jako samozřejmost, ale v každodenním provozu to může být skutečná výzva.

DACHSER magazine 01/24

Pozorně naslouchat, abychom dnes porozuměli zítřku – o tom jsou příběhy v novém DACHSER magazínu. Hlavní článek popisuje scénáře budoucího ekonomického vývoje, z toho vyplývající potřeby našich zákazníků, a to, co DACHSER dělá pro jejich naplňování – shrnutí spočívá v klíčovém pojmu Global Groupage: optimální integraci globálních přeprav sběrnou službou z jednoho zdroje a služeb kontraktní logistiky. Dr. Tobias Burger,  COO Air & Sea Logistics, v rozhovoru poskytl aktuální informace o současném a budoucím vývoji v leteckých a námořních přepravách. Více se dočtete v článku začínajícím na straně 6.

Vytvoření jasné představy o možnostech trhu o tržním potenciálu a požadavcích zákazníků, pozorné naslouchání a odpovídající jednání – tento přístup se odráží také v článku o DACHSER Food Logistics. Začíná na straně 16 a dozvíte se v něm, jak se obchodní divize Food Logistics připravuje na budoucnost rozšiřováním své mezinárodní sítě a investicemi do technologií a opatření na ochranu klimatu.

Globální pandemie nás naučila mnoho věcí, ale především to, že snad nejlepším způsobem, jak pomáhat zákazníkům v náročných časech, je skutečně naslouchat jejich obavám a poté nabízet správná řešení. Naše spolupráce se společností Le Creuser, renomovaným výrobcem kuchyňského nádobí, je toho dalším důkazem. Během lockdownu začalo mnoho lidí na světě vařit, což raketově zvýšilo poptávku po vysoce kvalitních výrobcích této francouzské společnosti. Nalistujte stranu 26 a přečtěte si, jak byli naši kolegové v rámci této spolupráci k dispozici, jak pozorně naslouchali a co přesně dělali.

Váš DACHSER magazín

Tyto a mnoho dalších příběhů vás čeká v tomto čísle DACHSER magazínu. Doufáme, že se pro vás stanou inspirací.

Můžete si také prohlédnout další čísla DACHSER magazínu.

 

DACHSER magazine 01/24 PDF (0,99 MB)
DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova