Nové číslo DACHSER magazínu je tady!

Špičková kondice, technická zdatnost, hluboké znalosti a zkušenosti, povědomí o riziku a v neposlední řadě spolupráce a respekt k přírodě – to jsou vlastnosti spojované se špičkovými horolezci.  Ale jsou to také dobré vlastnosti pro společnosti a jejich vedení, pokud chtějí procházet zrádným terénem a zůstat úspěšnými i v dobách nejistoty.

DACHSER magazine 1/2023

V prvním letošním čísle našeho DACHSER magazínu, jehož titulní strana má pro nás symbolický význam, si přečtěte o tom, jaké cíle jsme si stanovili pro příští období a jak jich chceme dosáhnout, i když se dá předpokládat, že cesta bude někdy strmá a kamenitá nebo se změní počasí. Náš titulní článek začíná na straně 6.

Aktivně utváříme cestu do budoucnosti pro naše zákazníky a společně s našimi zákazníky a snažíme se je maximálně podporovat v dosažení jejich cílů. O tom je případová studie o optimalizaci dodavatelského řetězce společnosti TTI na straně 18, která ukazuje náš celostní přístup a to, jak flexibilně si dokážeme poradit s měnícími se globálními podmínkami.

Co se změn týče, jim je věnovaný také článek o našem působení v Maroku, které v současnosti zažívá dynamický rozvoj. Tato země v regionu Maghreb začíná být jako destinace pro výrobní závody a dodavatel energie stále atraktivnější. DACHSER zde působí již řadu let a své aktivity zde systematicky rozšiřuje. Nyní se Maroko ještě více přibližuje naší evropské logistické síti. Přejděte na stranu 24 a zjistěte, jak přesně.

A co by bylo aktivní utváření budoucnosti bez inovací? DACHSER Idea2net je náš celofiremní program strategického zaměření, jehož cílem je zapojit všechny kolegy. Nalistujte stranu 32 a zjistěte, jak podporujeme odvahu k inovacím, pěstujeme vynalézavost a kreativitu na všech úrovních, od jednotlivých poboček až po celou síť.

Váš DACHSER magazín

Tyto a mnoho dalších příběhů najdete v tomto vydání. Stáhněte si DACHSER magazín v souboru PDF. Věříme, že se vám nejnovější číslo časopisu DACHSER bude líbit.

Můžete si také prohlédnout předchozí čísla časopisu DACHSER.

DACHSER magazine 1/2023 – anglická verze PDF (6,66 MB)
DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova